Over ons

Home » Over ons

Wie is TECH4YOU

Oprichter Marieke den Rooijen-van den Berg heeft jarenlange kennis en ervaring in de uitzendbranche én aan de andere kant van de tafel, binnen de aannemerij in de techniek. Haar expertise ligt in het bemiddelen van mensen zowel technisch, commercieel, administratief, secretarieel en financieel. In de techniek zijn dit zowel uitvoerende als staf- en kaderfuncties, o.a. op het gebied van Leidingbouw, Petrochemie, Constructiebouw en Infra & Civiel. 

De mens staat centraal, weten met wie je in gesprek bent, wat zijn zijn of haar competenties en ambities, welke ervaring heeft hij of zij met de daarbij behorende diploma's en certificaten etc. Daarnaast is er voor de werkomgeving grote aandacht: wat is de organisatiestructuur binnen een bedrijf en wat voor cultuur heerst er. Al deze zaken zijn bepalende pijlers voor een succesvolle match. Wanneer een nieuwe medewerker niet op zijn of haar plaats zit bij een nieuwe werkgever en de samenwerking eindigt, hebben beiden partijen hier niets aan. Het is verspilde tijd en energie.

Uitzenden, Werving & Selectie

TECH4YOU bemiddelt personeel op basis van uitzenden met de mogelijkheid tot overname en personeel dat direct in dienst treedt. Dit is afhankelijk van de vraag van de opdrachtgever. TECH4YOU is ook UW PARTNER IN PERSONEEL bij outplacement trajecten. Tijdelijk uw personeel onder brengen is een dienst waarbij voor beiden partijen een win-win situatie gecreëerd wordt.

Alles met maar 1 doel: de juiste persoon, op de juiste plaats binnen de juiste organisatie.
Neem contact op
Marieke den Rooijen - van den Berg
Marieke den Rooijen - van den Berg
Eigenaresse
Haar expertise ligt in het kunnen bemiddelen van alle soorten kandidaten, van leerling tot aan vakman, van administratief medewerker tot aan de rechterhand van de directeur, van assistent controller tot aan brandmanager. Als specialisatie heeft TECH4YOU het ondergronds leidingwerk, waarbij goed weten wat iemand kan centraal staat.
Charlotte Volders
Charlotte Volders
Office manager
Als office manager is Charlotte de onmisbare schakel in het werkproces binnen TECH4YOU & TALENT4YOU. Charlotte houdt zich vooral bezig met het bewaken van de processen op kantoor en is verantwoordelijke voor de aansturing van de administratieve en financiële processen.


TECH4YOU is een technisch uitzendbureau dat bemiddeld in het ondergronds leidingwerk, petrochemische industrie, en constructie. Wij leveren vakbekwaam personeel zowel uitvoerend zoals o.a.: lassers, fitters en grondwerkers en staf- en kaderfuncties zoals o.a.: projectadministrateurs, werkvoorbereiders en uitvoerders.
Volg ons op

Contact

Bredaseweg 69 
4844 CK Terheijden
09:00 - 17:00
Maandag - vrijdag
© 2024 Tech4You. Alle rechten voorbehouden.
homeenvelopesmartphoneclock
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram