Over ons

Home » Werkgever

Uitzenden, Werving & Selectie

TECH4YOU is een uitzendbureau waar u terecht kunt voor vakbekwaam personeel, zowel uitvoerend als staf- en kaderfuncties. Of u nu personeel nodig heeft voor een project, het tijdelijke opvangen van bijvoorbeeld ziekte-uitval of een nieuwe medewerker die direct in dienst treedt: TECH4YOU voorziet in uw behoefte aan kwalitatief personeel.

Bij TECH4YOU kunt u terecht met al uw vacatures. Het aanbod aan kandidaten varieert op diverse niveaus, zowel in uitvoerende als staf- en kaderfuncties. Voorbeelden: fitters, lassers, werkvoorbereiders, uitvoerders, maar ook grondwerkers, projectadministrateurs, projectleiders en KAM-managers, van startend tot zeer ervaren. TECH4YOU richt zich o.a. op de Leidingbouw, Petrochemie, Constructiebouw, Infra & Civiel. Naast de techniek, bemiddelen we ook in administratief, commercieel, secretarieel en financieel personeel bij een diversiteit aan opdrachtgevers: van groothandel, shoes & fashion, tot aan IT, automotions, etc. Ook daar staat TECH4YOU u natuurlijk graag bij als UW Partner in Personeel!

Uw zorg uit handen

Uw organisatie is gebaat bij continuïteit; u zit niet te wachten op uitval in productie. Onze insteek is dat we u de zorg uit handen nemen. TECH4YOU kan vooraf de wensen en situatie binnen uw organisatie in kaart brengen. Wanneer we u écht goed kennen, kunnen we snel schakelen bij ontwikkelingen en heeft u een zorg minder. Uw (tijdelijk) personeel plaatsen we dan bij u zonder dat er extra (intake-)gesprekken hoeven te worden gevoerd. Uiteraard met de gewenste competenties en diploma's!

We hechten veel waarde aan professioneel werken, veilig werken en zaken op orde hebben. TECH4YOU is aangesloten bij het NBBU, een waarborg voor kwaliteit en is VCU gecertificeerd. Dat betekent dat we in het bezit zijn van kennis ten aanzien van veiligheidseisen (VIL-VCU opleiding) en dat we werken volgens de procedures van de Veiligheids Checklist Uitzend- en detacheringbureaus 2007. Alle certificeringen en normeringen zijn hier te vinden, zodat u als opdrachtgever weet dat u met een integere en professionele uitzendorganisatie te maken heeft.
Neem contact op

Intakeprocedure

Nieuwe klanten bezoeken we graag voordat we beginnen. Het bezoek is bedoeld om een indruk te krijgen van het bedrijf, de werkomgeving waar een nieuwe medewerker werkzaam zal zijn, de sfeer binnen de organisatie en de cultuur die er heerst. De vacature bespreken we en we denken graag met u mee. Indien gewenst geven we een stukje advies als extra service af. Tevens zijn we transparant in het kostenplaatje zodat u voorafgaand volledig op de hoogte bent.
Dit met maar één doel: de juiste kandidaat vinden die goed past binnen uw bedrijf.
Vacature aanmelden
TECH4YOU is een technisch uitzendbureau dat bemiddeld in het ondergronds leidingwerk, petrochemische industrie, en constructie. Wij leveren vakbekwaam personeel zowel uitvoerend zoals o.a.: lassers, fitters en grondwerkers en staf- en kaderfuncties zoals o.a.: projectadministrateurs, werkvoorbereiders en uitvoerders.
Volg ons op

Contact

Bredaseweg 69 
4844 CK Terheijden
09:00 - 17:00
Maandag - vrijdag
© 2024 Tech4You. Alle rechten voorbehouden.
homeenvelopesmartphoneclock
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram