Werknemer

Home » Werknemer

Op zoek naar een baan?

Neem dan contact op met TECH4YOU om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek onder het genot van een bak koffie. In dit gesprek zullen je wensen en behoeften in een nieuwe baan en werkgever voorop staan en de mogelijkheden in de markt met je besproken worden. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.: binnen wat voor bedrijfscultuur pas jij het beste, is dit in een groot bedrijf of liever wat kleiner, in welke branches liggen je interesses, welke ambities heb je, zijn er aandachtspunten rondom je CV, en wat kan TECH4YOU voor je betekenen? Kortom: een kennismakingsgesprek waarbij open en eerlijke communicatie voorop staat.

Wanneer je via TECH4YOU aan het werk gaat, is jouw rechtspositie geregeld in de NBBU CAO voor Uitzendkrachten. Dit is een overeenkomst die is afgesloten voor uitzendkrachten en uitzendondernemingen. Per app heb je alle gegevens uit de cao bij de hand: te downloaden via NBBU cao app.
Bekijk actuele vacatures

Uitzendkracht

Wanneer u als uitzendkracht via TECH4YOU werkt, is jouw rechtspositie geregeld in de CAO voor Uitzendkrachten. Dit is een overeenkomst die is afgesloten voor uitzendkrachten en uitzendondernemingen.

Meldt u aan als werkzoekende en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Aanmelden als werkzoekende

Geen passende vacature?

Vind je op dit moment geen passende vacature bij TECH4YOU?
Schrijf je in bij ons en dan nemen wij contact met je op als er een mogelijk passende functie is.
TECH4YOU is een technisch uitzendbureau dat bemiddeld in het ondergronds leidingwerk, petrochemische industrie, en constructie. Wij leveren vakbekwaam personeel zowel uitvoerend zoals o.a.: lassers, fitters en grondwerkers en staf- en kaderfuncties zoals o.a.: projectadministrateurs, werkvoorbereiders en uitvoerders.
Volg ons op

Contact

Bredaseweg 69 
4844 CK Terheijden
09:00 - 17:00
Maandag - vrijdag
© 2024 Tech4You. Alle rechten voorbehouden.
homeenvelopesmartphoneclock
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram