Blog

Home » Blog
In de blog van Tech4you houden we je op de hoogte van de marktontwikkelingen in de techniek, laten we mooie projecten zien van leidingwerk en over algemene informatie zoals de uitzendbranche en werken als ZZP'er.
WarmtelinQ Werken Aan Een Duurzame Toekomst

Nederland werkt aan een duurzame toekomst: minder Co2-uitstoot en minder aardgas. Gasunie legt met het Havenbedrijf Rotterdam samen WarmtelinQ aan.

Lees meer...
Jos Van Der Lubbe Vervangt Waterleiding!

Jos van der Lubbe, een opdrachtgever van TECH4YOU vervangt een enorme waterleiding in Dordrecht! Het gaat het hier om een 72' waterleiding Evides.

Lees meer...
Fleetwelding & Celluose Lassen

Fleetweelding word toegepast bij het lassen van pijpleidingen. Het lassen met dit type elektrode noemen we "Fleetwelden" of "Celluose lassen".

Lees meer...
TECH4YOU is een technisch uitzendbureau dat bemiddeld in het ondergronds leidingwerk, petrochemische industrie, en constructie. Wij leveren vakbekwaam personeel zowel uitvoerend zoals o.a.: lassers, fitters en grondwerkers en staf- en kaderfuncties zoals o.a.: projectadministrateurs, werkvoorbereiders en uitvoerders.
Volg ons op

Contact

Bredaseweg 69 
4844 CK Terheijden
09:00 - 17:00
Maandag - vrijdag
© 2024 Tech4You. Alle rechten voorbehouden.
homeenvelopesmartphoneclock
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram