Industrie

Home » Industrie
Het bovengronds leidingwerk in de petrochemische sector houdt zich bezig met het verwerken van aardolie tot verschillende chemische producten als brandstoffen en smeermiddelen. In deze sector worden verschillende processen uitgevoerd in fabrieken en raffinaderijen.

Petrochemie is een tak van de chemische industrie dat zich bezighoudt met de verwerking van petroleum oftewel aardolie, waarvan meer dan 60% van de elektriciteit uit aardgas wordt gehaald.

Oliemaatschappijen met een olieraffinaderij in het Rotterdamse Havengebied: Shell Nederland, ExxonMobil, Vitol, BP, Gunvor Petroleum Rotterdam.

Er wordt met diverse materialen en diameters gewerkt in de petrochemie, zoals cs, rvs, duplex, etc. waarbij zowel piping als constructies voorkomen.

Je werkt mee aan de nieuwbouw van een plant of fabriek of aan een stop, het onderhoud of een turn-around.
Het lassen gebeurt op piping gebied voornamelijk plaats onder de norm 9606-1 en de ASME-norm. Wanneer het constructies betreft is dit vaak 9606-1 en hebben we te maken met hoeklassen of plaatlassen.

Fitters, flensmonteurs, sleutelaars en monteurs dienen in het bezit te zijn van hun flenscertificaat, naast het VCA-certificaat, veiligheid staat ook hier hoog in het vaandel. Daarnaast wordt er ook geregeld gevraagd naar o.a. een VVL-certificaat.
Bekijk alle vacatures
TECH4YOU is een technisch uitzendbureau dat bemiddeld in het ondergronds leidingwerk, petrochemische industrie, en constructie. Wij leveren vakbekwaam personeel zowel uitvoerend zoals o.a.: lassers, fitters en grondwerkers en staf- en kaderfuncties zoals o.a.: projectadministrateurs, werkvoorbereiders en uitvoerders.
Volg ons op

Contact

Bredaseweg 69 
4844 CK Terheijden
09:00 - 17:00
Maandag - vrijdag
© 2024 Tech4You. Alle rechten voorbehouden.
homeenvelopesmartphoneclock
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram